Gemeente Noordwijk

Afstudeerstage gemeente Noordwijk

32 uur per week

Stagevergoeding: € 463,20 

Aan de prachtige Noordzeekust, midden tussen de kleurrijke bollenvelden. Daar vind je gemeente Noordwijk. De zon, het zilte zeewater en de lucht dragen bij een aan helend effect en vormen de basis voor Noordwijk als heilzame badplaats. Volg jij een hbo-studie in de richting van gezondheid en welzijn? En wil jij een bijdrage leveren aan het verder op de kaart zetten van Noordwijk als heilzame badplaats?  

Wat ga je doen?

De gemeente Noordwijk is drager van de erkenning ‘heilzame badplaats’ en mag zich een echt kuuroord noemen. De kust, duinen, het zonlicht, het getij, het zilte zeewater en de luchtstromen dragen bij aan een helend effect en vormen de basis voor de erkenning van Noordwijk als heilzame badplaats.  

Als stagiair binnen gemeente Noordwijk ga jij je bezighouden met dit onderwerp. Er valt op dit vlak namelijk nog genoeg te onderzoeken. Wij zijn daarom op zoek naar een stagiair die het leuk vindt verder onderzoek te doen naar Noordwijk als heilzame badplaats. Wat zijn bijvoorbeeld kansen en mogelijkheden binnen de gemeente op dit vlak? Welke behandelingen en therapieën kunnen worden ingezet?  Hoe kan dit benut worden door onze ondernemers? Welke andere kuuroorden zijn er en wat zijn hun resultaten? 

Concreet betekent dit: 

  • Je stelt een plan van aanpak op;  
  • Je doet deskresearch, maar gaat ook het veld in, denk aan het bezoeken van andere kuuroorden;  
  • Je stelt een onderzoeksrapport op; 
  • En komt uiteindelijk met een voorstel/advies en een actieplan.  

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een professionele werkomgeving waar je ontzettend veel kunt leren! Je doet niet alleen ervaring op met het werken voor een gemeente, maar doet ook vakinhoudelijke kennis op. Je krijgt veel vrijheid en de creativiteit om jouw afstudeerstage eigen te maken! 

Je krijgt één vaste stagebegeleider voor zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling.  

Daarnaast bieden we je een stagevergoeding van 463,20 euro per maand op basis van 36 uur per week.   

Samen Noordwijk. Voor en met elkaar!

De gemeente Noordwijk is in 2019 ontstaan na fusie met de gemeente Noordwijkerhout en De Zilk. Met 350 betrokken collega’s vormen we een compacte organisatie. Samen zetten we ons in voor ruim 45000 inwoners, verenigingen en ondernemers. De gemeente Noordwijk kent een gezellige, informele sfeer waarbij we samen de beste dienstverlening voor onze inwoners nastreven. 

Je plek in de organisatie

Je komt te werken in het team economie, toerisme en participatie. Een gezellig team waarin hard werken wordt afgewisseld met gezelligheid. Jij werkt nauw samen met de adviseur toerisme en recreatie. Zij wordt jouw begeleider en aanspreekpunt. Je werkt afwisselend op de kantoren in Noordwijk en Noordwijkerhout.  

Wat verwachten wij van jou?

Als stagiair ben je nieuwsgierig, enthousiast en flexibel. Je vindt het leuk om samen te werken, maar werkt daarnaast ook graag zelfstandig.  

Daarnaast:  

  • Ben je een vierdejaars hbo-student en volg je een studie in de richting van gezondheid en/of welzijn;  
  • Ben je ongeveer 32 uur per week beschikbaar, bij voorkeur per januari/februari 2025.  

Reageren?

Is je belangstelling gewekt, maar heb je nog vragen over de afstudeerstage? Neem dan contact op met Marije Schonenberg, adviseur toerisme en recreatie, via telefoonnummer 071-3660294 of mail naar m.schonenberg@noordwijk.nl  

Heb je vragen over jouw sollicitatie of bijvoorbeeld de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Shara van der Ploeg, recruiter, via 071-3660025 of wervingenselectie@noordwijk.nl 

Na jouw reactie ontvang je van ons een bevestigingsmail en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. De vacature wordt gesloten wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.   

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024068

Vacaturetype / functietype:

Stage

Werkuren:

Parttime

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Stage

Aantal uur:

32 uur

Vakgebied:

Toerisme en Recreatie

Locatie:

Noordwijk

Contactpersonen:

Marije Schonenberg

tel.: +31 0713660294

Kantooradres:

Herenweg 4 2211 CC Noordwijkerhout

Locatie: