Gemeente Noordwijk

Vergunningverlener ondergrondse infra

32 - 36 uur per week

€ 3359 - € 4811

Aan de prachtige Noordzeekust, midden tussen de kleurrijke bollenvelden en met de Randstad binnen handbereik. Daar vind je gemeente Noordwijk, een gemeente die continu in ontwikkeling is. Wegen worden opnieuw ingericht en de energietransitie stelt ons voor grote uitdagingen. Wil jij als vergunningverlener bijdragen aan een goede ondergrondse infrastructuur?

Wat ga je doen?

Als vergunningverlener ondergrondse infra ben jij voor de nuts- en telecombedrijven het eerste aanspreekpunt. Dit zijn zo’n tien partijen, denk aan Dunea, Liander, Ziggo en KPN.

Je neemt vergunnings- en instemmingsaanvragen in behandeling, controleert deze en neemt contact op met de nutsbedrijven. Om de aanvragen goed te kunnen beoordelen zoek je zowel intern als extern naar informatie. Hierbij bezoek je werken en gebruik je systemen om te bepalen waar de kabels en leidingen liggen om daarmee o.a. het tracé te bepalen.

Tevens heb je regelmatig overleg met de adviseur kabels en leidingen waarmee je ook de langetermijnplanning van de gemeente mee bespreekt. Je overlegt vaak met jouw collega vergunningverlener en de toezichthouders.

Als vergunningverlener verlies je de bewoners uiteraard niet uit het oog. Je probeert werkzaamheden te combineren, zodat er zo min mogelijk overlast is voor de burger. Tot slot zorg je voor de financiële afhandeling van de vergunningen door het heffen van leges en de declaratie van degeneratiekosten. Wij werken met de applicatie MOOR.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een mooie uitdaging voor jou! De gemeente Noordwijk kent een gezellige, informele sfeer waarbij we samen de beste dienstverlening voor onze inwoners nastreven. Daarnaast investeren we samen in jouw eigen ontwikkeling. Dit doen we onder andere door een breed aanbod via de Noordwijk Academie.  

Daarnaast bieden we:

  • Afhankelijk van jouw ervaring een maandsalaris van maximaal € 4.811,- (schaal 9) bij een fulltime dienstverband;
  • Individueel keuzebudget van 17,65% dat je naar eigen inzicht inzet, bijvoorbeeld voor extra salaris of vakantiedagen;
  • Een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten? Dan ontvang je een vast contract;
  • Een goede werk-privébalans met onder andere ruime verlofmogelijkheden en de flexibiliteit je werkweek zelf in te richten;
  • Thuiswerkvergoeding en budget om jouw thuiswerkplek goed in te richten.

Samen Noordwijk. Voor en met elkaar!

De gemeente Noordwijk is in 2019 ontstaan na fusie met de gemeente Noordwijkerhout en De Zilk. Met 350 betrokken collega’s vormen we een compacte organisatie. Samen zetten we ons in voor ruim 45000 inwoners, verenigingen en ondernemers. Een ambitieuze en dynamische omgeving die nog volop in ontwikkeling is.

Jouw plek in de organisatie

Als vergunningverlener ondergrondse infra kom je terecht in cluster Beheer openbare ruimte, een cluster dat bestaat uit 43 medewerkers. Je werkt vooral samen met de toezichthouders, maar ook met jouw collega vergunningverlener. Je werkt vanuit de kantoren in Noordwijk en Noordwijkerhout.

Wat verwachten wij van jou?

Als vergunningverlener ben je uiteraard omgevingsbewust en kan je visualiseren welke consequenties de afgegeven vergunningen hebben op de omgeving. Je schakelt snel en gaat mee in de laatste ontwikkelingen, zoals de aanleg van glasvezelnetwerken.

Daarnaast:

  • Bezit je hbo werk- en denkniveau;
  • Heb je een diploma op het gebied van bodem en ondergrond, bodemkunde, civiele techniek of vergelijkbaar;
  • Heb je bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie en bezit je lokale kennis

En heb je al ervaring met kabels en leidingen? Dan is dat zeker een pre!  

Is dit jouw nieuwe baan?

Is je belangstelling gewekt, maar wil je eerst sfeer proeven of heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Jeroen Went, clustermanager, via telefoonnummer 071-3660416 of mail naar j.went@noordwijk.nl.   

Heb je vragen over jouw sollicitatie of bijvoorbeeld de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Shara van der Ploeg, recruiter via 071-3660025 of wervingenselectie@noordwijk.nl.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 27 oktober. Na jouw reactie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Na de sluitingsdatum zullen wij je zo snel mogelijk informeren over het vervolg van de procedure. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024058

Vacatureniveau:

HBO

Aantal uur:

32-36 uur

Competenties:

Flexibiliteit
Klantgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Samenwerken
Verantwoordelijkheid

Locatie:

Noordwijk en Noordwijkerhout

Contactpersonen:

Jeroen Went

tel.: +31 71 3660 416

Kantooradres:

Herenweg 4 2211 CC Noordwijkerhout

Locatie: