Gemeente Noordwijk

Preventiemedewerker

12 uur per week

€ 3.052 - € 4.297

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer is ook binnen gemeente Noordwijk een belangrijk topic. Start jij binnenkort als onze preventiemedewerker? Een leuke parttime functie waarin jij bijdraagt aan veilig en gezond werken bij onze gemeente.

Wat ga je doen?

Als preventiemedewerker speel jij een centrale rol op het Arbo-gebied. Zo breng jij je deskundigheid in bij het inrichten van werkplekken of verbouwingen, of wijs je je collega’s de weg als ze vragen hierover hebben. Waar er verbeterpunten zijn, pak jij die op. Als er incidenten of meldingen zijn, overleg je met de leidinggevenden of P&O. Ook kijk je naar mogelijkheden om deze meldingen in de toekomst te voorkomen.

In jouw rol zorg je daarnaast dat de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) wordt uitbesteed en begeleid je het proces. Vervolgens maak je het plan van aanpak, het meerjaren-actieplan en bewaak je de voortgang. Jouw deskundige inbreng bij het overleg met de Arbocommissie is van grote waarde. Signaleer jij iets waarvan jij denkt dat de arbeidsomstandigheden kunnen verbeteren, dan ga je in overleg met P&O en/of met de bedrijfsarts. Tot slot ben je de aangewezen persoon voor contact met de Arbeidsinspectie.

Jouw professionele inzet draagt bij aan duurzame inzetbaarheid! 

Wat kan jij van ons verwachten?

Noordwijk moet een RI&E laten uitvoeren. Daarnaast starten we op met het aanbestedingstraject voor de bedrijfsarts. Een uitgelezen kans om jouw meerwaarde direct te tonen! Werken bij een gemeente is dan ook nooit saai. De gemeente Noordwijk kent een gezellige, informele sfeer waarbij we samen de beste dienstverlening voor onze inwoners nastreven. Daarnaast investeren we samen in jouw eigen ontwikkeling. Dit doen we onder andere door een breed aanbod via de Noordwijk Academie.

Naast jouw persoonlijke ontwikkeling bieden we:

  • Afhankelijk van jouw ervaring een maandsalaris van maximaal € 4.297,- (na cao-verhoging van  oktober 2024, schaal 8) bij een fulltime dienstverband;
  • Individueel keuzebudget van 17,65%, dat je naar eigen inzicht inzet, bijvoorbeeld voor extra salaris of vakantiedagen;
  • Een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten? Dan ontvang je een vast contract;
  • Een goede werk-privébalans met onder andere ruime verlofmogelijkheden en de flexibiliteit je werkweek zelf in te richten.

Samen Noordwijk. Voor en met elkaar!

De gemeente Noordwijk is in 2019 ontstaan na fusie met de gemeente Noordwijkerhout en De Zilk. Met 350 betrokken collega’s vormen we een compacte organisatie. Samen zetten we ons in voor ruim 45000 inwoners, verenigingen en ondernemers. Een ambitieuze en dynamische omgeving die nog volop in ontwikkeling is.

Als preventiemedewerker kom je terecht in team Facilitair. De functie is in ontwikkeling. Een uitgelezen kans om met jouw frisse inbreng en ideeën het verschil te maken!

Wat verwachten wij van jou?

Als preventiemedewerker kun je goed communiceren en snel schakelen. Jij weet wat gemeente Noordwijk nodig heeft.

Daarnaast

  • Heb je een positieve, behulpzame en enthousiaste werkhouding;
  • Heb je een relevante mbo-opleiding afgerond;
  • Heb je kennis van arbo wet- en regelgeving of de bereidheid een opleiding in deze richting te volgen;
  • Heb je enkele jaren relevante ervaring in een vergelijkbare rol opgedaan.

Is dit jouw nieuwe baan?

Upload dan jouw motivatiebrief en CV en wie weet, verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe preventiemedewerker!

De sluitingsdatum is 30 september 2024. Na jouw reactie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Wij hebben geen vaste dag gereserveerd voor de sollicitatiegesprekken. Wij prikken namelijk graag samen met jou een datum om verder te praten.  

Heb je vragen over de vacature, of wil je sfeer proeven? Aarzel dan vooral niet en bel naar Paz Campos Ponce, Clustermanager via 071-3660 275.

Heb je vragen over jouw sollicitatie of bijvoorbeeld de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Shara van der Ploeg, Recruiter, via 071-3660025 of wervingenselectie@noordwijk.nl.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024057

Vacatureniveau:

MBO

Vakgebied:

Dienstverlening/facilitair

Competenties:

Creativiteit
Flexibiliteit
Integriteit
Klantgerichtheid
Omgevingsbewustzijn
Resultaatgerichtheid
Samenwerken
Verantwoordelijkheid

Locatie:

Noordwijk

Kantooradres:

Voorstraat 42 2201HW Noordwijk

Locatie: